Σχετικά με εμάς

Το Dual Nature είναι ένα λογοτεχνικό blog το οποίο δημιουργήσαμε από κοινού (Χριστίνα & Παναγιώτης) με σκοπό να μοιραστούμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και σκέψεις. Το blog ονομάστηκε “Dual Nature” γιατί αυτή θεωρούμε ότι είναι η μεταξύ μας σύνδεση. Εδώ παραθέτουμε ό,τι μας εκφράζει και έχουμε στην ψυχή μας. Δε γράφουμε για να μας χειροκροτήσουν, γράφουμε επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό. Αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και απλά σας ζητάμε, αν θέλετε, να τα αγκαλιάσετε. Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να εκφράσει τις αλήθειες του και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη στήλη “Your Nature”, στην οποία φιλοξενούνται αποκλειστικά τα δικά σας κείμενα. Πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, γιατί στο μικρό μας blog που με τόση αγάπη φτιάξαμε δε χωρούν μίση και κακίες.

Η Χριστίνα Κοσμοπούλου γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1992 και μεγάλωσε στις Μυκήνες Αργολίδας. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχοντας μια πηγαία αγάπη για τα βιβλία και τη λογοτεχνία, ξεκίνησε να γράφει από πολύ μικρή ηλικία. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ποίησης και διηγήματος με  σημαντικότερη διάκριση τη 2η θέση στον διαγωνισμό ποίησης “Ας σηκώσουμε το άπειρο” με το ποίημά της “Απόκρημνα μεσάνυχτα”. Κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστολόγια, όπως το “Fractal”, τα “Ψυχο-γραφήματα”, το “BookSitting” και το “Έννεπε Μούσα”. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης (Πιτ) Μποζιονέλος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1992. Απ’ όταν θυμάται τον εαυτό του, αποφεύγει να μοιράζεται το όνομα του χωριού που μεγάλωσε σε αυτό. Προσπάθησε να σπουδάσει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, στην Ελλάδα, αλλά αυτή δεν ήταν τόσο καλή επιλογή γι’αυτόν τελικά. Στα μέσα των σπουδών του ανακάλυψε ότι τα μαθηματικά δεν ήταν η γλώσσα που θα ήθελε να μιλάει και αντ’ αυτού ξεκίνησε να γράφει στα Αγγλικά. Ακόμα προσπαθεί να κυκλοφορήσει εκείνη την ιστορία στο κοινό, αλλά δεν έχει καταφέρει να το κάνει μέχρι σήμερα.

Logo: Μυρτώ Κατσαβού

Header image: Μαρία Καλαθάκη (https://www.instagram.com/mariakali91/)

If you would like to read this page in English, please click here.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: