“Ανάμεσα στις σκιές” -Pit

Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγαμε σινεμά μαζί. Ήθελες να μου κάνεις έκπληξη και είχες ζητήσει από έναν φίλο σου να μας αφήσει να μπούμε σε μία αίθουσα μετά τα μεσάνυχτα ώστε να είμαστε μόνο οι δυο μας.

Δύο μήνες πριν, όταν είχαμε πρωτογνωριστεί, σου είχα πει ότι κανείς ποτέ δεν μου έχει κάνει έκπληξη, και είχες ξεκινήσει από τότε να το ετοιμάζεις. Χωρίς να με ξέρεις καν, ήθελες από την πρώτη στιγμή να κάνεις τα πάντα για να με κάνεις ευτυχισμένο.

Όταν μπήκαμε στην αίθουσα, τα φώτα ήταν ήδη χαμηλωμένα και ο φίλος σου σου έκλεισε το μάτι πονηρά. Σου ψιθύρησε κάτι στο αυτί και έφυγε βιαστηκά με ένα νεύμα και στους δυο μας. Πέντε λεπτά μετά, είχαμε βρει που θα κάτσουμε και χωρίς άλλη αναμονή, τα φώτα έσβησαν. Η ταινία ξεκίνησε ακριβώς την στιγμή που η καρδιά μου ήταν έτοιμη να σπάσει από την χαρά.

Ένιωθα την μουσική και τους ήχους από τα ηχεία να χτυπάνε πάνω στο σώμα μου, δίνοντας ρυθμό στην φρενήρη καρδιά μου. Ένιωθα το στήθος μου έτοιμο να σπάσει και το στομάχι μου δεμένο έναν σφιχτό κόμπο. Ένιωθα πως όσο είσαι εσύ δίπλα μου, η αίθουσα έμοιαζε γεμάτη. Τότε δεν σου είχα πει ακόμα σ’αγαπώ, αλλά κοιτάζοντας πίσω τώρα, δεν χρειαζόταν.

Γιατί αγάπη είναι να βρίσκεις νόημα εκεί που δεν υπάρχει, και εσύ έκανες ακριβώς αυτό για εμένα. Έδινες νόημα στην αγάπη που δεν ήξερα ότι είχα αρχίσει να νιώθω για εσένα. Κάθε σου πράξη, κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα σου, κάθε φτερούγισμα της καρδιάς, ήταν ό τρόπος σου να μου δείξεις ένα διαφορετικό κόσμο.

Έναν κόσμο που υπάρχει ανάμεσα στις σκιές, μέσα στις σκοτεινές αίθουσες των σινεμά, την στιγμή που για την επόμενη μιάμιση ώρα είμαστε μόνοι μας πάνω στην Γη. Εγώ, εσύ, και η αγάπη δίχως λόγια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: